>رزتا استون معروف ترین ، پرفروش ترین و بهترین پکیج آموزش زبان انگلیسی در دنیا به دو لهجه ی بریتیش و آمریکایی اورجینال در 2 DVD با 40% تخفیف بهاره
ار خواص نارنج چه میدانید نارنج یکی از مرکباتی که مانند نارنگی و پرتقال خواص زیادی و از جمله معدن ویتامین c میباشد نارنج، میوه ای از گروه مرکبات است. آب نارنج ترش، مطبوع و سرشار از ویتامین C است. نارنج از جمله میوه هایی است که برای اعصاب، دفع سنگ کلیه و مثانه، گلودرد و فشار خون بسیار مفید است. خواص نارنج عبارتند از : از آب نارنج برای خوشبو کردن و بهبود طعم غذا استفاده میشود و در صنعت عطرسازی و شامپو سازی هم کاربرد دارد. شکوفههای آن یکی از معطرترین گلهاست که آن مربای بهار نارنج و همچنین عرق نارنج در طب سنتی ایران کاربرد دارد. در درمان ناراحتیهای معده از مربای آن استفاده میشود.درخت نارنج مادر مرکبات است و پایه بسیار خوبی جهت پیوند شاخههای نارنگی و یا پرتقال است. فشار خون و ضربان قلب را زیاد میکند نارنج میوهای که در ایران به فراوانی تولید میشود و محصولات جانبی متعددی نیز دارد. نارنج میوه درختی بزرگ و زیباست با برگهایی بزرگتر و خوشبوتر از برگهای درخت لیمو. شکوفههای آن که بسیارخوشبو است بهارنارنج نامیده میشود. در بعضی مناطق در تمام فصول سال میتوان میوه نارنج را برروی درخت دید. در حالیکه هنوز میوه سال گذشته بر درخت است میوههای جدید هم در حال رسیدن هستند. شکوفه نارنج (بهار نارنج) طبیعت(مزاج) = گرم و خشک، بوییدن آن شادی آور، تقویت کننده مغز و از بین برنده آبریزش بینی (زکام) است. از این شکوفه ها مربای لذیذی تهیه میشود که خواص مفید شکوفه را دارد. اگر یک قاشق مرباخوری از گل شکوفه خشک نارنج را به یک فنجان آب جوش اضافه کنید ودرفنجان را ببندید بعد از ۱۰ دقیقه نوشیدنی بسیار خوشبو ونشاط آوری آماده میشود. گردآوری : نیره ولدخانی
برای خواندن کامل این مطلب به ادامه مطلب رجوع نمایید
- نارنج هضم غذا را آسان می کند.
- خوردن نارنج با شکر در رفع یبوست موثر است.
- برای درمان گلودرد و فشار خون بایستی نصف لیوان آب نارنج را با یک قاشق عسل مخلوط کرده و بعد از غذا میل نمایید.
- اثر ضدعفونى کننده و میکروب کشى دارد.
- ضماد پخته میوه نارنج که پوست و هسته هم داشته باشد، برای جرب، خارش، جوش هاى پوستی و نرم کردن پوست بدن و موى سر مفید است
بهار نارنج :
شکوفه نارنج را بهار نارنج می گویند که اثرات زیر را دارد:
- درمان بى خوابى هاى عصبى است، ولى زیاده روى در خوردن و بوییدن آن بى خوابى ایجاد مى نماید.
- برای دفع سنگ کلیه و مثانه بایستی عرق بهار نارنج را با ساقه کرفس مخلوط کرده و میل کنید.
- بهار نارنج ضد تشنج بوده و سکسکه را بهبود می دهد.
- عرق بهار نارنج اعصاب را تقویت می کند و درمان بی خوابی است .
- براى رفع قولنج و تقویت اشتها مفید است.
- آروغ و سوزش هاضمه را تسکین مى دهد.
- بوییدن بهار نارنج برای بهبود سرماخوردگی موثر است.
- مربای بهار نارنج تقویت کننده ی معده است.
- عرق بهار نارنج برای زدودن غم و افسردگی مفید است.
پوست میوه نارنج :
- پوست نارنج نشاط آور و تقویت کننده قلب و معده است.
- اگر ده گرم پوست نارنج خشک شده را بکوبید و با آب بخورید، از استفراغ و تهوع جلوگیرى مى کند و انگل هاى معده و روده را از بین مى برد.
- ضماد آن با سرکه روى شقیقه از سردرد جلوگیرى مى نماید.
برگ نارنج:
- برگ نارنج آرام بخش، ضد تشنج و هضم کننده غذا است.
- بی خوابی و میگرن را معالجه می کند.
- دم کرده برگ نارنج تشنج را از بین می برد.
تذکر:
- زیاده روى در خوردن نارنج کبد را ضعیف مى کند، مخصوصا اگر ناشتا خورده شود.
- عرق بهار نارنج زود فاسد مى شود و کپک مى زند. لذا بایستى همیشه آن را تازه تهیه کرد و در شیشه هاى تیره رنگ نگه داشت.